Книги » Новинки » Багатство як спосіб мислення
Багатство як спосіб мислення
Fb2

Книга Багатство як спосіб мислення Роман Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Багатство як спосіб мислення
ISBN: 978-617-642-119-1
Мова: Українська
Видавництво: Коло
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Багатство як спосіб мислення fb2

Короткий зміст книги Багатство як спосіб мислення - Роман Кушнір

Всупереч поширеній думці, багата людина від бідної відрізняється не обставинами, які дають їй змогу реалізуватись, і не сприятливістю навколишнього середовища. А тим більше багатству не завдячують «випадковостям долі» чи вродженим здібностям.
Багата людина вирізняється особливим способом мислення, яке спрямоване на творення і вкладання, а не на споживання і марнування. Досліджуючи правила використання фінансових можливостей людини з позиції формування особливого способу мислення, використовуючи доступні порівняння і основи мистецтва інвестування, а також показуючи глибинні психологічні причини, які ведуть до збагачення, автор виводить зрозумілу і доступну кожному модель досягнення багатства. На сторінці ви можете завантажити книгу Багатство як спосіб мислення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Багатство як спосіб мислення належить до жанру Інвестиції. Електронна книга автора Роман Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Багатство як спосіб мислення - Роман Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
26 серпня 2024 23:44
«Багатство як спосіб мислення» Романа Кушніра – це надихаюча та практична книга, яка змінює уявлення про фінансовий успіх. Автор майстерно поєднує теорію з реальними прикладами, що допомагає читачам усвідомити важливість менталітету для досягнення заможності. Це читання обов’язкове для тих, хто прагне змінити своє фінансове становище та розвинути підприємницьке мислення.
Правовласникам