Книги » Новинки » Спосіб мислення як багатство
Спосіб мислення як багатство
Fb2

Книга Спосіб мислення як багатство Роман Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Спосіб мислення як багатство
ISBN: 978-617-642-129-0
Мова: Українська
Видавництво: Коло
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Спосіб мислення як багатство fb2

Короткий зміст книги Спосіб мислення як багатство - Роман Кушнір

Хтось успадковує від батьків багатство матеріальне і не може з ним дати собі раду, а дехто - родинну модель, яка дозволяє жити багато і щасливо впродовж усього життя. А який спосіб мислення успадкували ви? Як його змінити чи за потреби відкорегува-ти? Чому фінансові принципи збагачення для різних людей працюють по-різному? Як виховати свою дитину фінансово грамотною?
У книзі доступно описано процес засвоєння нами своїх фінансових моделей, що є першим кроком на шляху до їх виправлення й удосконалення, а також подано важливі рекомендації стосовно фінансового виховання дитини, які допоможуть суттєво спростити життя їхніх батьків. На сторінці ви можете завантажити книгу Спосіб мислення як багатство в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Спосіб мислення як багатство належить до жанру Психологія особистості. Електронна книга автора Роман Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Спосіб мислення як багатство - Роман Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
27 серпня 2024 03:22
Книга Романа Кушніра "Спосіб мислення як багатство" є надзвичайно надихаючим посібником, який спонукає читача переосмислити свої підходи до життя і фінансів. Автор майстерно поєднує практичні поради з філософськими роздумами, що робить цю працю цінним ресурсом для тих, хто прагне досягти успіху. Рекомендую всім, хто бажає вийти за межі звичних рамок і розвивати своє мислення.
Правовласникам