Книги » Новинки » Емма мовчить
Емма мовчить
Fb2

Книга Емма мовчить Сюзанна Шолль скачать fb2

Назва: Електронна книга Емма мовчить
ISBN: 978-617-614-138-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Оригінальна назва: Emma Schweigt
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Емма мовчить fb2

Короткий зміст книги Емма мовчить - Сюзанна Шолль

Зустріч двох жінок, двох культур і двох доль, настільки відмінних, що й уявити собі годі: Емма з Відня та Зарема з Грозного. Одна – бабуся з дрібними, часто навіть дрібʼязковими повсякденними клопотами, друга – мати, яка бореться за гідне життя для себе і свого сина.
Ця історія дозволяє нам уважніше поглянути туди, де наш світ змінюється.
Емма – віденська пенсіонерка – переймається тим, що світ більше не такий, як раніше: її нова невістка-туркеня вагітна, онука Луці носить надто вузькі штани, а колишнього чоловіка Ґеорґа розбив удар. Зарема приїхала у Відень з Грозного. Своїм життям вона завдячує власній відчайдушній хоробрості: у Другій чеченській війні вона втратила все, що мала, контрабандисти доправили її з сином Шамілем до Відня. Заремі потрібен політичний притулок, Еммі – допомога по господарству. Їхні дороги перетинаються, долі поєднуються. Як далеко зайде Емма, щоб допомогти Заремі? На сторінці ви можете завантажити книгу Емма мовчить в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Емма мовчить належить до жанру Мультикультурна проза. Електронна книга автора Сюзанна Шолль повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Емма мовчить - Сюзанна Шолль
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
27 серпня 2024 19:44
"Емма мовчить" Сюзанни Шолль — це зворушлива історія про пошуки себе та боротьбу з внутрішніми демонами. Авторка майстерно передає емоції героїні, змушуючи читача замислитися над проблемами мовчання та самоідентифікації. Книга залишає глибокий слід і спонукає до роздумів про важливість голосу кожного з нас.
Правовласникам