Книги » Новинки » Здобудеш державу Ізраїль
Здобудеш державу Ізраїль
Fb2

Книга Здобудеш державу Ізраїль Володимир Жаботинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Здобудеш державу Ізраїль
ISBN: 978-617-7653-06-5
Мова: Українська
Видавництво: Zалізний тато
Кількість сторінок: 222
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Здобудеш державу Ізраїль fb2

Короткий зміст книги Здобудеш державу Ізраїль - Володимир Жаботинський

Відомий журналіст, оригінальний письменник, ідеолог правого сіонізму, переконаний мілітарист і харизматичний політик Володимир Жаботинський був яскравою особистістю. Його життя стало взірцем відданості національній ідеї та стоїцизму на шляху здобуття вільної країни.
До видання ввійшли його мемуари «Слово о полку», присвячені створенню та діяльності Єврейського легіону, та декілька статей.
Події, описані в книзі, заклали основу могутньої та успішної держави Ізраїль. Книга надихне кожного навчатися на переможних прикладах інших народів. На сторінці ви можете завантажити книгу Здобудеш державу Ізраїль в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Здобудеш державу Ізраїль належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Володимир Жаботинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Здобудеш державу Ізраїль - Володимир Жаботинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
28 серпня 2024 02:00
Книга Володимира Жаботинського "Здобудеш державу Ізраїль" є яскравим маніфестом сіоністської думки, що поєднує політичні ідеї з глибоким патріотизмом. Автор майстерно висвітлює історичні, соціальні та культурні аспекти єврейського народу, закликаючи до активних дій заради створення незалежної держави. Читання цієї роботи залишає відчуття надзвичайної актуальності та потужної мотивації.
Правовласникам