Книги » Новинки » Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів
Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів
Fb2

Книга Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів Франц Кафка скачать fb2

Назва: Електронна книга Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів
ISBN: 978-966-03-9594-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 538
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів fb2

Короткий зміст книги Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів - Франц Кафка

«Замок» — останній незавершений і найзагадковіший роман Франца Кафки. У центрі роману, як майже в усіх творах письмен­ника, — втаємни­чені, алогічні, незбагненні взаємини людини зі світом, з системою, з владою, з іншими людьми. Головний герой К. шість днів блукає стежками зимового Села, намагаючись знайти дорогу до Замку. Історія героя нагадує перипетії долі самого автора і так само трагічно передає самотність і безпорадність людини в її протистоянні жорстокості й абсурдності життя.
Також видання містить «Подорожні щоденники» (1911—1912), в яких Кафка описав подорожі до Фрідлянда, Райхенберґа, Парижа, Юнґборна та інших міст, і «Вісім зошитів» (1917—1919) — маленькі зошити у восьму частку аркуша, в яких письменник занотовував свої поетичні фантазії, фрагменти майбутніх творів та афоризми. На сторінці ви можете завантажити книгу Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Франц Кафка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів - Франц Кафка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
28 серпня 2024 08:33
"Замок. Подорожні щоденники. Вісім зошитів" Франца Кафки — це загадкове і глибоко філософське дослідження абсурду сучасності та безпосередності людських почуттів. Автор майстерно передає відчуття безнадії та пошуку сенсу в світі, що постійно вислизає. Ця книга залишає сильне враження і спонукає до роздумів про природу реальності та людське існування.
Правовласникам