Книги » Новинки » Подорожні щоденники. Вісім зошитів
Подорожні щоденники. Вісім зошитів
Fb2

Книга Подорожні щоденники. Вісім зошитів Франц Кафка скачать fb2

Назва: Електронна книга Подорожні щоденники. Вісім зошитів
ISBN: 978-966-03-9087-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 187
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Подорожні щоденники. Вісім зошитів fb2

Короткий зміст книги Подорожні щоденники. Вісім зошитів - Франц Кафка

Видання відомого австрійського письменника Франца Кафки (1883—1924), який є визнаним новатором у прозі XX століття, містить «Подорожні щоденники» та «Вісім зошитів».
У «Подорожніх щоденниках» (1911—1912) описано подорожі до Фрідлянда, Райхенберґа, Парижа, Юнґборна та інших міст. Події, власні враження від побаченого перемежовуються в них з прагматичним викладом фактів.
«Вісім зошитів» (1917—1919) — маленькі зошити у восьму частку аркуша, в яких Ф. Кафка занотовував свої поетичні фантазії, фрагменти майбутніх творів та афоризми. На сторінці ви можете завантажити книгу Подорожні щоденники. Вісім зошитів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Подорожні щоденники. Вісім зошитів належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Франц Кафка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Подорожні щоденники. Вісім зошитів - Франц Кафка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
1 вересня 2024 15:55
"Подорожні щоденники. Вісім зошитів" Франца Кафки — це захоплюючий погляд на внутрішній світ автора через призму його мандрівок. Його глибокі спостереження та філософські роздуми про життя, природу та людські стосунки створюють неповторну атмосферу. Цей твір стане справжнім відкриттям для тих, хто цінує літературу, що поєднує особисте з універсальним.
Правовласникам