Книги » Новинки » Мюнхен
Мюнхен
Fb2

Книга Мюнхен Роберт Харріс скачать fb2

Назва: Електронна книга Мюнхен
ISBN: 978-966-03-9617-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Munich
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Мюнхен fb2

Короткий зміст книги Мюнхен - Роберт Харріс

На перший погляд цей роман виглядає як детектив, але його сюжет заснований на подіях, що реально відбувалися в Мюнхені 1938 року, коли Другу світову війну було відсунуто на рік…
Прем'єр-міністр Англії Чемберлен домагається від Гітлера згоди на зустріч, щоб досягти компромісу в питаннях щодо подальших змін в Європі. Молодий співробітник Міністерства закордонних справ Великої Британії Х'ю Леґат потрапляє до делегації Чемберлена і в Мюнхені зустрічає свого старого знайомого по Оксфорду — Пауля фон Хартманна, який працює в Міністерстві закордонних справ Німеччини. Пауль не згоден з політикою Гітлера і входить до антигітлерівської коаліції. Йому вдається здобути важливий документ, підписаний фюрером, де сказано, що той найближчим часом планує розв'язати війну в Європі… Але велика політика — темна і брудна справа, тому важко було очікувати, що Паулю повірять. Здається, мир в Європі залежить від того, як будуть діяти Хартманн і Леґат… На сторінці ви можете завантажити книгу Мюнхен в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мюнхен належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Роберт Харріс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мюнхен - Роберт Харріс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
28 серпня 2024 12:33
"Мюнхен" Роберта Харріса — це захоплюючий роман, який майстерно переплітає історичні події з напруженим сюжетом. Автор вміло відтворює атмосферу переддень Другої світової війни, проникаючи у психологію персонажів і їхні внутрішні конфлікти. Книга залишає сильне враження і спонукає до роздумів про моральні вибори в критичні моменти історії.
Правовласникам