Книги » Новинки » Діти крові й кістки
Діти крові й кістки
Fb2

Книга Діти крові й кістки Томі Адейємі скачать fb2

Назва: Електронна книга Діти крові й кістки
ISBN: 978-617-7820-14-6
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Оригінальна назва: Children of Blood and Bone
Кількість сторінок: 480
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Діти крові й кістки fb2

Короткий зміст книги Діти крові й кістки - Томі Адейємі

Зейлі Адебола була ще зовсім маленькою, коли земля Ор’їші гуділа від магії. Цілителі лікували від усіх хвороб, Палії вміли власноруч створювати полум’я, Припливці керували потоками води, а Женці, до яких належала і Матір Зейлі, викликали духи померлих. Та все змінилося однієї ночі, коли, за наказом безжального короля Ор’їші, усіх магів було вбито. Магія зникла, Зейлі залишилася без матері, а її народ — без надії.
Проте тепер Зейлі отримує шанс повернути магію та кинути виклик монархії. На неї, її брата Зайна та принцесу Амарі, що збунтувалася проти власних батьків, чекає довга й небезпечна подорож, сповнена магічних відкриттів, насичена переслідуваннями й битвами, просякнута кров’ю і прагненням помсти. Однак справжньою небезпекою виявляються несподівані почуття й нові магічні сили, що ростуть із кожним днем та ризикують вийти з-під контролю… На сторінці ви можете завантажити книгу Діти крові й кістки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Діти крові й кістки належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Томі Адейємі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Діти крові й кістки - Томі Адейємі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
28 серпня 2024 17:33
"Діти крові й кістки" Томі Адейємі - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує магію, пригоду та соціальні теми. Сильні персонажі та яскравий світ створюють неповторну атмосферу, що миттєво затягує в сюжет. Ця книга не лише розважає, а й спонукає до роздумів про справедливість і ідентичність.
Правовласникам