Книги » Новинки » Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу
Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу
Fb2

Книга Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу Сергій Біденко, Ірина Золотаревич скачать fb2

Назва: Електронна книга Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу
ISBN: 978-617-8107-18-5
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу fb2

Короткий зміст книги Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу - Сергій Біденко, Ірина Золотаревич

Добре ім’я компанії та її власника допомагає отримувати більший дохід, а погана слава — веде до фінансових збитків. Керівники багатьох українських компаній на власному досвіді переконалися, що за захист та відновлення репутації доводиться заплатити високу ціну.
Ця книжка допомагає сформувати навички системного захисту бізнесу від кризи ще до її виникнення та вміння бути стійкими й сильними під час таких випробувань.
Сергій Біденко та Ірина Золотаревич, автори цієї книжки, діляться практичними рекомендаціями з тими, хто вже має досвід репутаційних криз, і тими, хто поки що з ними не стикався.
Ті з читачів, хто вже пережив репутаційний стрес, знайдуть покроковий план побудови захисту від нових криз. Тим, кого криза ще не спіткала, ця книжка допоможе створити власну систему реагування на репутаційні ризики і кризи та знайти способи протидіяти їм.
Це видання стане антистресовим помічником для власників, керівників та спеціалістів українських компаній, які розуміють важливість створення і розбудови ділової та персональної репутації. На сторінці ви можете завантажити книгу Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу належить до жанру Зв'язки з громадськістю. PR. Електронна книга автора Сергій Біденко, Ірина Золотаревич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Репутаційний антистрес. Інструктор для власників і топ-менеджерів бізнесу - Сергій Біденко, Ірина Золотаревич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
28 серпня 2024 18:55
Книга "Репутаційний антистрес" від Сергія Біденка та Ірини Золотаревич є цінним посібником для власників і топ-менеджерів, які прагнуть покращити репутацію свого бізнесу. Автори майстерно поєднують теорію з практичними рекомендаціями, що дозволяє читачам ефективно справлятися зі стресом, пов'язаним із управлінням репутацією. Рекомендується всім, хто хоче зміцнити імідж свого бренду та підвищити рівень довіри клієнтів.
Правовласникам