Книги » Новинки » юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків
юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків
Fb2

Книга юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків Сергій Біденко, Ірина Золотаревич скачать fb2

Назва: юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків
ISBN: 978-617-00-2914-0
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків fb2

Короткий зміст книги юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків - Сергій Біденко, Ірина Золотаревич

Ця книга — важливий крок підлітка в організації власної прибуткової справи. Адже в ній ідеться про реальні способи заробітку, наведені корисні поради щодо подієвого плану створення своєї справи. Книга юного підприємця допоможе організувати свою роботу та роботу команди; знайти спільну мову з партнерами, замовниками, клієнтами; відстежувати доходи і витрати; зрозуміти, як влаштований великий і маленький бізнес, і головне — заробити свої перші гроші!
Створювати та розвивати власну справу — це цікаво! Переконайся в цьому сам! На сторінці ви можете завантажити книгу юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Сергій Біденко, Ірина Золотаревич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків - Сергій Біденко, Ірина Золотаревич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
11 вересня 2024 08:44
Книга "Юний підприємець. 9 детальних планів своєї справи для підлітків" від Сергія Біденка та Ірини Золотаревич є чудовим путівником для молодих людей, які прагнуть реалізувати свої бізнес-ідеї. Автори пропонують зрозумілі та практичні плани, які допоможуть підліткам розвинути підприємницькі навички та впевнено розпочати власну справу. Це видання надихає та мотивує молодь до творчості і самореалізації.
Правовласникам