Книги » Новинки » Історія втечі та повернення
Історія втечі та повернення
Fb2

Книга Історія втечі та повернення Елена Ферранте скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія втечі та повернення
ISBN: 9786171285231
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Storia di chi fugge e di chi resta
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Історія втечі та повернення fb2

Короткий зміст книги Історія втечі та повернення - Елена Ферранте

• Найвидатніша епопея сучасності
• Кіноадаптація від НВО


Світ змінюється — той, що довкола, і твій власний. Колись Ліла на заздрість усім зіграла пишне весілля й оселилася в розкішній квартирі. Тепер вона з сином мешкає в злиденній новобудові і працює на ковбасній фабриці. Колись Елена кинула виклик суспільству й поїхала геть з Неаполя. Тепер вона — успішна письменниця, готується вийти заміж за професора з поважної родини. Дві молоді жінки, подруги дитинства, урешті опинилися у різних світах. Вони не бачитимуться роками, живучи тільки спогадами та короткими телефонними розмовами. Але відстань і час не здатні зруйнувати їхню близькість.

Неперевершена історія, справжній портрет жіночої дружби. Найліпший за всі!

Про автора
Елена Ферранте — італійський феномен сучасної літератури. Письменниця, яка не дала жодного інтерв’ю і жодного разу не з’явилася на публіці, але потрапила до сотні найвпливовіших людей світу за версією журналу «Тайм». Її книжки багато років не полишали топових позицій не тільки в італійських, а й у європейських та американських списках бестселерів. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія втечі та повернення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія втечі та повернення належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Елена Ферранте повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія втечі та повернення - Елена Ферранте
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
28 серпня 2024 23:22
"Історія втечі та повернення" Елени Ферранте вражає глибиною емоцій та складністю людських стосунків. Авторка майстерно передає переживання героїв, занурюючи читача у світ внутрішніх конфліктів і пошуків ідентичності. Це книга, яка залишає слід у серці та змушує задуматися над сенсом втечі і повернення.
Правовласникам