Книги » Новинки » Острів
Острів
Fb2

Книга Острів Жанна Слоньовська скачать fb2

Назва: Електронна книга Острів
ISBN: 978-617-679-794-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Wyspa
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Острів fb2

Короткий зміст книги Острів - Жанна Слоньовська

Він — інтроверт з купою страхів і захисних механізмів, визнаний польський письменник, сорокарічний чоловік з дружиною і донькою. Вона — адміністраторка літературної резиденції, сивоволоса евкаліптова дівчинка, ефемера, світло з-під шовковиці. Між ними — випадкова зустріч, купа помилок і промахів. Море, слова, мовчання. І все, що може статись у житті малої, розхристаної за своєю суттю людини.
Новий роман Жанни Слоньовської про життя в літературі й літературу в житті, про тихі сподівання, кризи і шлях до себе. Номінований на літературну премію Центральної Європи «Ангелус». На сторінці ви можете завантажити книгу Острів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Острів належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Жанна Слоньовська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Острів - Жанна Слоньовська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
29 серпня 2024 02:00
«Острів» Жанни Слоньовської вражає глибоким зануренням у внутрішній світ героїв та їхні емоції. Авторка майстерно створює атмосферу ізоляції та самопізнання, що залишає після прочитання відчуття роздумів і спокою. Ця книга - справжнє відкриття для тих, хто шукає нові горизонти в літературі.
Правовласникам