Книги » Новинки » Дивовтеча
Дивовтеча
Fb2

Книга Дивовтеча Дженніфер Белл скачать fb2

Назва: Електронна книга Дивовтеча
ISBN: 978-617-679-918-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Wonderscape
Кількість сторінок: 392
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Дивовтеча fb2

Короткий зміст книги Дивовтеча - Дженніфер Белл

Коли юні Артур, Реня й Сесілія дорогою до школи беруться розслідувати загадковий вибух у будинку під номером двадцять сім, то опиняються в пастці у 2473 році на борту корабля «Принципія», яким керує капітан Ісаак Ньютон.
Загублені у Дивовтечі — цій епічній пригодницькій грі, що відбувається в реальності, — Артур, Реня й Сесілія змушені долати випробування в різних сферах і звертатися по допомогу до справжніх історичних героїв, щоб повернутися додому. Адже час, відведений їм грою, невпинно спливає...
Тож розгортайте цю книжку — і подорожуйте з подивом! На сторінці ви можете завантажити книгу Дивовтеча в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дивовтеча належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Дженніфер Белл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дивовтеча - Дженніфер Белл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
29 серпня 2024 04:00
"Дивовтеча" Дженніфер Белл – це захоплююча пригода, яка занурює читача в чарівний світ, сповнений магії та неймовірних істот. Авторка майстерно поєднує елементи фентезі з глибокими емоційними переживаннями героїв, що робить книгу не лише цікавою, а й дуже зворушливою. Рекомендую всім, хто шукає незвичайні історії та хоче втекти від реальності!
Правовласникам