Книги » Новинки » Лети або тремти
Лети або тремти
Fb2

Книга Лети або тремти Стівен Кінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Лети або тремти
ISBN: 9786171283749
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: Flight or Fright
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Лети або тремти fb2

Короткий зміст книги Лети або тремти - Стівен Кінг

«Пані та панове! Говорить командир корабля…»
Народжений повзати (чи ходити) літати не зможе? Заперечую. Небо давно перетворилося на надземну трасу, якою щодня сновигають сотні рейсів. Борти літаків заповнені пасажирами, яким довелося вирішити — летіти або тремтіти. І ніхто не хоче думати про те, що на висоті кількох тисяч кілометрів від матінки-землі може статися будь-що.
В історіях, надрукованих у виданні, ви зустрінетеся з усім — від ґремліна, що влаштувався на крилі «боїнга-727», до невидимих чудовиськ, котрі живуть високо над хмарами. Ви дізнаєтесь про подорожі в часі й літаки-привиди. А головне — переживете ті дванадцять секунд максимальної небезпеки, коли найгірші речі, які можуть трапитися високо в повітрі, насправді трапляються. Переживете клаустрофобію, боягузтво, жах і миті хоробрості. І навіть якщо ви в безпеці на землі, вам, можливо, захочеться надійно і міцно пристебнутися. Адже прогулянка буде бурхливою... На сторінці ви можете завантажити книгу Лети або тремти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лети або тремти належить до жанру Саспенс. Електронна книга автора Стівен Кінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лети або тремти - Стівен Кінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
29 серпня 2024 06:33
"Лети або тремти" – це захоплюючий трилер, в якому Стівен Кінг майстерно поєднує елементи жахів та психологічної драми. Історія про боротьбу з невидимими демонами та внутрішніми страхами тримає в напрузі до останньої сторінки. Це ще один яскравий приклад геніальності Кінга, який вміє створювати незабутні образи та емоційні глибини.
Правовласникам