Книги » Новинки » Галицька сага. Майбутня сила
Галицька сага. Майбутня сила
Fb2

Книга Галицька сага. Майбутня сила Петро Лущик скачать fb2

Назва: Електронна книга Галицька сага. Майбутня сила
ISBN: 978-966-03-9536-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 316
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Галицька сага. Майбутня сила fb2

Короткий зміст книги Галицька сага. Майбутня сила - Петро Лущик

«Майбутня сила» — четверта книга «Галицької саги» — охоплює події, що відбувалися у 1929—1934 роках.
Після того як, вдавшись до військового перевороту, у 1926 році Начальник Польщі Юзеф Пілсудський повернувся до влади, він запровадив політику санації — оздоровлення. Вона передбачала згортання демократичних інститутів, обмеження прав парламенту і зміцнення виконавчої влади. Одним з проявів цієї політики стала так звана «пацифікація» — умиротворення українського населення. На всі ці заходи новостворена Організація Українських Націоналістів відповіла терором.
Не обійшло це і жителів та вихідців із села Перетин. Одні події вони відчули буквально на собі (пацифікація), про інші — голод на Великій Україні чи прихід до влади Гітлера — тільки чули.
І лише незначна частина людей здогадувалась, чим це все може закінчитись.
Але вже з’явилась сила, здатна продовжувати боротьбу… На сторінці ви можете завантажити книгу Галицька сага. Майбутня сила в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Галицька сага. Майбутня сила належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Петро Лущик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Галицька сага. Майбутня сила - Петро Лущик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
29 серпня 2024 08:00
"Галицька сага. Майбутня сила" Петра Лущика вражає глибоким дослідженням української культури та історії, сплітаючи в собі елементи фантастики і реальності. Автор майстерно підносить проблеми сьогодення через призму минулого, що змушує задуматися про майбутнє. Це захоплюючий роман, який варто прочитати кожному, хто цікавиться ідентичністю та спадщиною нашого народу.
Правовласникам