Книги » Новинки » Звірі
Звірі
Fb2

Книга Звірі Назар Крук скачать fb2

Назва: Електронна книга Звірі
ISBN: 978-966-663-287-9
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Звірі fb2

Короткий зміст книги Звірі - Назар Крук

Він став Джокером. Першим у конвеєрі. Малолітнім вундер­кіндом, з якого виростили вбивцю, позбавленого будь-яких емоцій, окрім, хіба що, собачої відданості шефові.
Та коли Контора починає відшукувати непідвладних їй дітей із надзвичайними здібностями для того, щоб знищити їх, Джокер вирішує врятувати хоча б одну дитину. Не з великої любові до цих дітей-індиго і не тому, що бачить у них майбутнє. У Джокера є свої мотиви... На сторінці ви можете завантажити книгу Звірі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Звірі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Назар Крук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Звірі - Назар Крук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
30 серпня 2024 05:33
"Звірі" Назар Крука - це захоплююча та емоційно насичена книга, яка занурює читача у світ внутрішніх переживань і соціальних конфліктів. Автор майстерно поєднує реалії сучасності з елементами алегорії, що робить твір глибоким і повчальним. Рекомендую всім, хто цінує складні психологічні портрети та актуальні теми.
Правовласникам