Книги » Новинки » Саломея
Саломея
Fb2

Книга Саломея Оскар Уайльд скачать fb2

Назва: Електронна книга Саломея
ISBN: 978-617-7192-85-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Salomé
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Саломея fb2

Короткий зміст книги Саломея - Оскар Уайльд

Події п’єси розгортаються навколо старовинної фрески, знайденої у старій закинутій церквичці, в якій наполеонівські солдати колись влаштували стайню, німецькі фашисти — гестапо, комуністи — музей історії релігії, а потім продуктовий склад. Відкритий стінопис композиційно подібний на шедевр Джотто «Оплакування Христа», щоправда, створений на кілька десятиліть раніше, що може змінити історію мистецтвознавства. Отже, за фреску розгортається справжня війна...
За динамічним сюжетом, що нагадує вибухову суміш з інтелектуального детективу, трилера і соціальної драми, приховані болючі питання сучасності, на які інколи страшно відповідати. На сторінці ви можете завантажити книгу Саломея в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Саломея належить до жанру Трагедія. Електронна книга автора Оскар Уайльд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Саломея - Оскар Уайльд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
30 серпня 2024 08:22
"Саломея" Оскара Уайльда — це майстерно написана драма, що вражає своєю поетичністю та глибиною символізму. Уайльд вміло досліджує теми бажання, влади та жертви, створюючи атмосферу загадки і напруження. Читання цієї п'єси залишає відчуття естетичної насолоди та спонукає до роздумів про природу людських пристрастей.
Правовласникам