Книги » Новинки » Мавка і Мурашиний Князь
Мавка і Мурашиний Князь
Fb2

Книга Мавка і Мурашиний Князь Аттила Могильний скачать fb2

Назва: Електронна книга Мавка і Мурашиний Князь
ISBN: 978-966-7047-83-2
Мова: Українська
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га
Кількість сторінок: 32
Рік видання: 2006
Формат: Електронна

Скачать Мавка і Мурашиний Князь fb2

Короткий зміст книги Мавка і Мурашиний Князь - Аттила Могильний

Сучасна гостросюжетна повістинка про маленьку чаклунку Мавку, яка разом з відважним мурашиним загоном потрапляє на нашу планету, до Києва. Разом з хлопчиком Ясиком, лицарем Туром та іншими героями вони вступають у рішучий бій з кровожерливим Гіп-Гопом...
Скурпульозно-вигадливі ілюстрації молодого талановитого художника Віктора Гаркуші, вишукана мова і талант оповідача Аттили Могильного допоможуть читачеві глибше зануритися в казково-лицарський світ Києва... На сторінці ви можете завантажити книгу Мавка і Мурашиний Князь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мавка і Мурашиний Князь належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Аттила Могильний повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мавка і Мурашиний Князь - Аттила Могильний
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
31 серпня 2024 01:00
"Мавка і Мурашиний Князь" Аттили Могильного – це захоплююча казка, що вражає своєю поетичністю та глибиною. Автор майстерно поєднує елементи українського фольклору з сучасними темами, створюючи чарівний світ, який захоплює читача з перших сторінок. Ця книга залишає після себе відчуття тепла та надії, нагадуючи про важливість дружби та взаємодопомоги.
Правовласникам