Книги » Новинки » Я з Небесної Сотні
Я з Небесної Сотні
Fb2

Книга Я з Небесної Сотні Марко Рудневич скачать fb2

Назва: Електронна книга Я з Небесної Сотні
ISBN: 978-617-686-078-7
Мова: Українська
Видавництво: А-ба-ба-га-ла-ма-га
Кількість сторінок: 376
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Я з Небесної Сотні fb2

Короткий зміст книги Я з Небесної Сотні - Марко Рудневич

Герой повісті молодого письменника Марка Рудневича чимось нагадує селінджерівського Голдена Колфілда. 19-річний студент Макс зі Сміли легко й відверто оповідає про своє життя — про навчання, однокурсників, родину, про свою кохану дівчину Іванку, яка вчиться в Києві а батьки хочуть відіслати її на навчання до Франції...
Але стається Майдан, і Макс зі своїм другом-однолітком їде до Києва. Зрештою, це повість про три вирішальні доби на Майдані. Ви згадаєте все, ви ще раз переживете ті тривожні лютневі дні і, мабуть, будете плакати, і ще довго пам’ятатимете простого хлопця зі щирою душею — Макса зі Сміли... На сторінці ви можете завантажити книгу Я з Небесної Сотні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я з Небесної Сотні належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Марко Рудневич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я з Небесної Сотні - Марко Рудневич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
31 серпня 2024 02:55
Книга "Я з Небесної Сотні" Марка Рудневича вражає глибиною переживань та емоцій, які автор майстерно передає через свої спогади. Це не лише свідчення історії, а й потужний заклик до пам'яті та гідності, що надихає на роздуми про цінності життя і боротьби за свободу. Читання цієї книги залишає відчуття болю та гордості за героїзм тих, хто віддав своє життя за краще майбутнє України.
Правовласникам