Книги » Новинки » Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу
Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу
Fb2

Книга Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу Ден Зігмонд скачать fb2

Назва: Електронна книга Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу
ISBN: 978-617-7544-29-5
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: Buddha’s Office: The Ancient Art of Waking Up While Working Well
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу fb2

Короткий зміст книги Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу - Ден Зігмонд

Чи можна пробуддитися на робочому місці? Чи натомість варто шукати осяяння деінде? Буддійський священик і бізнес-геній із Кремнієвої долини Ден Зігмонд до пошуку відповідей на ці питання залучив самого Будду.
Але ж Будда не працював жодного дня у житті! Безумовно, він і як принц, і як учитель дві з половиною тисячі років тому навряд чи здогадувався, які клопоти спіткатимуть нас в офісі у XXI столітті. Однак йому точно був відомий шлях до пробудження і звільнення від страждань. Нескінченні дедлайни і стрес, некеровані підрядники та вередливі колеги, свавільне начальство й понаднормова робота — без східної мудрості тут не розібратись. На думку Будди і Зігмонда, нам допоможе усвідомленість, турбота про себе та інших, балансування між роботою, родиною й особистими зацікавленнями, піклування і про здорове тіло, і про здоровий глузд.
Ден Зігмонд дає прості інструменти на щодень та орієнтири, які допоможуть навести лад не лише в професійному житті. Позачасові настанови Будди стануть надійним опертям незалежно від віровизнання. На сторінці ви можете завантажити книгу Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу належить до жанру Мотивація. Електронна книга автора Ден Зігмонд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Офіс Будди. Давнє мистецтво пробуддження через сумлінну роботу - Ден Зігмонд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
31 серпня 2024 04:44
Книга "Офіс Будди" Ден Зігмонда вражає своєю глибиною та практичним підходом до теми саморозвитку через роботу. Автор майстерно поєднує давні мудрості з сучасними бізнес-практиками, пропонуючи читачеві новий погляд на важливість уваги та усвідомленості в щоденних справах. Це надихає на пошук балансу між професійним життям і внутрішнім спокоєм.
Правовласникам