Книги » Новинки » Олекса Довбуш. Таємниця Сили
Олекса Довбуш. Таємниця Сили
Fb2

Книга Олекса Довбуш. Таємниця Сили Василь Карп'юк скачать fb2

Назва: Електронна книга Олекса Довбуш. Таємниця Сили
ISBN: 978-617-7411-77-1
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Олекса Довбуш. Таємниця Сили fb2

Короткий зміст книги Олекса Довбуш. Таємниця Сили - Василь Карп'юк

Чи ти знаєш, хто такий Олекса Довбуш? Певно, що так, бо на всі Карпати немає більшого героя!
Але історія найгрізнішого ватажка карпатських опришків почалася з впертого хлопчиська, який несподівано для себе отримав велику Силу.
Пірнувши в цю оповідь, ти разом з Олексою поживеш у лісі поруч із вовками й вивірками, приєднаєшся до опришківської ватаги й зазирнеш у світ героїчної минувшини Карпат. А головне, врешті дізнаєшся, звідки взялася Олексина Сила і чи зміг він її опанувати.
Усі права застережено. Відтворювати будь-яку частину цього видання в будьякій формі та в будь-який спосіб без письмової згоди видавництва заборонено.
Книга вийшла друком за кошти Івано-Франківського обласного бюджету. На сторінці ви можете завантажити книгу Олекса Довбуш. Таємниця Сили в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Олекса Довбуш. Таємниця Сили належить до жанру Книги з історії для дітей. Електронна книга автора Василь Карп'юк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Олекса Довбуш. Таємниця Сили - Василь Карп'юк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
31 серпня 2024 05:55
Книга "Олекса Довбуш. Таємниця Сили" Василя Карп'юка вражає глибоким зануренням у міфологію та історію українського героїчного фольклору. Автор майстерно поєднує реальні події з елементами фантастики, створюючи захопливу оповідь про життя та боротьбу легендарного борця за справедливість. Це видання стане справжньою знахідкою для тих, хто цікавиться українською культурою та історією.
Правовласникам