TÜK
Fb2

Книга TÜK Арт Антонян скачать fb2

Назва: Електронна книга TÜK
ISBN: 978-617-614-360-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 528
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать TÜK fb2

Короткий зміст книги TÜK - Арт Антонян

üПопуляція давно втратила людську подобу. У світі öсобин серцебиття — злочин, страшна недуга. Тотальні заборони оголосили абсолютною свободою, любов до батьківщини замінив агресивний політичний мілітаризм, домашніх улюбленців — роботварини, створені задля вправляння їхніх господарів у вишуканому садизмі. Правосуддя довершили, передавши до рук прекрасних, але безжальних Äфродіт. Ідеальним суспільством керують ньÜзруми. На шляху до бездоганного порядку стоїть лише Herz-тероризм, що виник унаслідок глобальної серцевої пандемії.
Законослухняна öсобина Давид сумлінно працює на благо Üмперії в телецентрі, допомагаючи створювати новинний продукт, який повинні регулярно споживати всі представники üПопуляції. Давид — гвинтик у нещадній машині пропаганди — потрапляє у вир подій, які не лише ставлять під сумнів досконалість üмперського ладу, але й загрожують усьому людству. Усі права застережено. Жодну частину цього видання не можна копіювати або відтворювати в будь-якій формі без письмового дозволу видавництва. На сторінці ви можете завантажити книгу TÜK в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання TÜK належить до жанру Альтернативна історія. Електронна книга автора Арт Антонян повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу TÜK - Арт Антонян
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
16 серпня 2024 07:44
Книга "TÜK" Арта Антоняна вражає глибоким проникненням у сучасні проблеми суспільства та людини. Автор майстерно поєднує емоційність і інтелектуальність, створюючи незабутні образи та сюжети. Це читання залишає після себе відчуття роздумів і натхнення.
Правовласникам