Книги » Новинки » Спів Божої пташки
Спів Божої пташки
Fb2

Книга Спів Божої пташки Василь Шкляр скачать fb2

Назва: Електронна книга Спів Божої пташки
ISBN: 9786171281677
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Спів Божої пташки fb2

Короткий зміст книги Спів Божої пташки - Василь Шкляр


  • Від автора, на романи якого чекають найбільше

  • Перевидання тужливої «Ностальгії»


У годину зневіри і краху надій мусиш зупинитися в пошуках точки опертя. За день до Чорнобильської катастрофи він звільнився з роботи і став непідлеглим митцем. Та чи можна звільнитися від свого минулого? Втекти від втраченого кохання, самотності й фатальних життєвих обставин? На цьому шляху він зустрічає незвичайну жінку, здатну зцілити душу й повернути жагу до життя. Але жереб знову кидає той-таки фатум.
Про автора:
Василь Шкляр — один з найвідоміших письменників сучасної України. Кожна його книжка стає бестселером. Успіх романів Шкляра приголомшливий: відзнаки, премії, гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами. Він є лауреатом багатьох літературних премій, але найдорожча з них — народна Шевченківська, яку автор отримав після того, як 2011 року відмовився прийняти з рук антиукраїнської влади присуджену йому Національну премію імені Тараса Шевченка. З культового «Чорного Ворона» («Залишенця») розпочалася давно очікувана екранізація романів «батька українського бестселера». На сторінці ви можете завантажити книгу Спів Божої пташки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Спів Божої пташки належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Василь Шкляр повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Спів Божої пташки - Василь Шкляр
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
31 серпня 2024 13:55
Книга "Спів Божої пташки" Василя Шкляра вражає глибиною емоцій і майстерністю оповіді. Автор майстерно переплітає історичні події з особистими переживаннями героїв, створюючи неповторну атмосферу. Це твір, який залишає слід у душі і спонукає до роздумів про вірність, любов та боротьбу.
Правовласникам