Книги » Новинки » Я дарую тобі смерть…
Я дарую тобі смерть…
Fb2

Книга Я дарую тобі смерть… Наталія Дурунда скачать fb2

Назва: Електронна книга Я дарую тобі смерть…
ISBN: SMP2300000075885
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Я дарую тобі смерть… fb2

Короткий зміст книги Я дарую тобі смерть… - Наталія Дурунда

30-ті роки минулого століття.
Карпати. Гірське село Зелений Луг.
Молодий Олекса разом з односельчанами збирається на заробітки у Канаду, залишаючи вдома дружину і крихітку донечку.
Але, заробивши грошей, не планує повертатися з-за океану. Там життя краще, вільніше, в достатку. Нащо витягувати жили на гірських коровицях? Залишається у Канаді, одружується.
Минуть роки. Зостаріється Олекса й на схилі літ отримає телеграму з України... Виявляється, його рідні пам’ятають батька… діда…
Зворушений, подарує їм великий статок, який ті не зможуть справедливо поділити… Це призведе до воістину страшних наслідків...
Схаменеться Олекса, почувши про трагедії, до яких привели його гроші… Дарував бо щастя, омріяне заможне життя, а виявляється… смерть!.. На сторінці ви можете завантажити книгу Я дарую тобі смерть… в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я дарую тобі смерть… належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Наталія Дурунда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я дарую тобі смерть… - Наталія Дурунда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
31 серпня 2024 21:44
Книга Наталії Дурунди "Я дарую тобі смерть…" вражає своєю емоційною глибиною та несподіваними поворотами сюжету. Авторка майстерно переплітає теми життя і смерті, змушуючи читача переосмислити власні цінності та стосунки. Це чуттєве і захоплююче читання, яке залишає після себе багато роздумів.
Правовласникам