Книги » Новинки » Легенди Чернівців від Чорної Вівці
Легенди Чернівців від Чорної Вівці
Fb2

Книга Легенди Чернівців від Чорної Вівці Христя Венгринюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Легенди Чернівців від Чорної Вівці
ISBN: 978-617-614-173-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 62
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Легенди Чернівців від Чорної Вівці fb2

Короткий зміст книги Легенди Чернівців від Чорної Вівці - Христя Венгринюк

Це не просто книжка – це книжка-мандрівка. Читати її потрібно поволі, розважливо. Так само неквапно і вдумливо треба мандрувати рідним містом Чорної Овечки. Мандрувати так, щоб відчути глибинність і високість міста. Адже це місто – повне таємниць. Якщо будеш уважним, то Чорна Овечка десь у найнесподіванішому місці розкриє тобі ще не одну таємницю…
Я ніколи не була у Чернівцях, мені так сподобалися ці історії, що я ладна хоч завтра їхати туди і все побачити на власні очі!, – сказала нам киянка Софія Феджора. Вірю, що так зроблять всі, хто прочитає цю книжку.
Чернівці мають потужну притягальну силу. Читайте і мандруйте… На сторінці ви можете завантажити книгу Легенди Чернівців від Чорної Вівці в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Легенди Чернівців від Чорної Вівці належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Христя Венгринюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Легенди Чернівців від Чорної Вівці - Христя Венгринюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
2 вересня 2024 00:00
"Легенди Чернівців" Христі Венгринюк – це чудове поєднання історії та міфології, яке занурює читача в атмосферу старовинного міста. Авторка майстерно передає магію Чернівців, розкриваючи їхні таємниці через захоплюючі оповіді та яскраві образи. Книга залишає після себе бажання пізнавати місто ще глибше, відкриваючи нові горизонти для дослідження.
Правовласникам