Книги » Новинки » Синя парасоля
Синя парасоля
Fb2

Книга Синя парасоля Оксана Лущевська скачать fb2

Назва: Електронна книга Синя парасоля
ISBN: 978-617-614-136-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 36
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Синя парасоля fb2

Короткий зміст книги Синя парасоля - Оксана Лущевська

Дощ буває такий різний! Тільки уяви… То на човні припливає Сірий Король, то на долоню сідає бедрик, щоби перечекати зливу. На велику в дощ не їдеш — летиш! І парасоля, яку ти несеш татові, береже його від усіх дощів на світі.
До збірки ввійшло п’ять дивовижних оповідань про дощові несподіванки і сонячну радість, про щиру любов і тихий сум, про безмежну уяву і заповітні мрії. На сторінці ви можете завантажити книгу Синя парасоля в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Синя парасоля належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Оксана Лущевська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Синя парасоля - Оксана Лущевська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
2 вересня 2024 01:22
«Синя парасоля» Оксани Лущевської – це захоплююча і емоційна історія, яка занурює читача у світ дитячих мрій та переживань. Авторка майстерно малює картини життя, наповнені теплом і ніжністю, змушуючи задуматися про важливість простих радощів. Книга залишає по собі приємний післясмак і бажання знову зануритися у її сторінки.
Правовласникам