Книги » Новинки » Навіщо нам психоаналіз?
Навіщо нам психоаналіз?
Fb2

Книга Навіщо нам психоаналіз? Елізабет Рудинеско скачать fb2

Назва: Електронна книга Навіщо нам психоаналіз?
ISBN: 978-966-521-482-3
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Оригінальна назва: Pourquoi la psychanalyse?
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2008
Формат: Електронна

Скачать Навіщо нам психоаналіз? fb2

Короткий зміст книги Навіщо нам психоаналіз? - Елізабет Рудинеско

У своєму есеї Елізабет Рудинеско – історик, завідувачка науковою частиною Університету Париж-VІI, віце-президентка Міжнародного товариства історії психіатрії та психоаналізу – дає відповідь на три запитання: навіщо витрачати стільки часу на лікування словом, якщо ліки, діючи безпосередньо на симптоми нервових і душевних хвороб, дають більш швидкі результати? Хіба теоретики мозку-машини ще не звели нанівець химеричні фройдівські конструкції? Чи є якесь майбутнє у психоаналізу за таких умов? При цьому вона спирається на численні джерела та рішуче критикує сучасні претензії на те, щоб перетворити науку на релігію, а людину розглядати як автомат.
Книжка розрахована на фахівців – психіатрів і психологів, студентів згадуваних спеціальностей, а також на всіх тих, хто цікавиться потаємними куточками психіки людини.
Українською перекладено вперше. На сторінці ви можете завантажити книгу Навіщо нам психоаналіз? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Навіщо нам психоаналіз? належить до жанру Психоаналіз. Електронна книга автора Елізабет Рудинеско повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Навіщо нам психоаналіз? - Елізабет Рудинеско
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
3 вересня 2024 07:00
Книга Елізабет Рудинеско "Навіщо нам психоаналіз?" пропонує глибоке і захоплююче дослідження значення психоаналітичної теорії в сучасному світі. Авторка майстерно поєднує науковий аналіз з особистими спостереженнями, що робить текст доступним і зрозумілим для широкого кола читачів. Рудинеско спонукає нас переосмислити власні переживання і взаємини, показуючи, як психоаналіз може стати інструментом для особистісного зростання.
Правовласникам