Книги » Новинки » Рецепти здоров'я. Народні методи лікування
Рецепти здоров'я. Народні методи лікування
Fb2

Книга Рецепти здоров'я. Народні методи лікування скачать fb2

Назва: Електронна книга Рецепти здоров'я. Народні методи лікування
ISBN: 966-7520-87-0
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2001
Формат: Електронна

Скачать Рецепти здоров'я. Народні методи лікування fb2

Короткий зміст книги Рецепти здоров'я. Народні методи лікування -

До книжки ввійшли рецепти лікування народних цілителів, відомих лікарів, які автор збирала протягом 25-ти років. Окрім лікувальних властивостей добре відомих нам рослин та приготування рослинних препаратів для вживання, описано нетрадиційні методи оздоровлення — такі, як водолікування, натуропатія, металотерапія, точковий масаж тощо. А в розділі «Вітаміни. їхні властивості» ви знайдете детальну інформацію про органічні сполуки, необхідні для нормальної життєдіяльності людини.
Книга розрахована на широке коло читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Рецепти здоров'я. Народні методи лікування в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Рецепти здоров'я. Народні методи лікування належить до жанру Фітотерапія. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Рецепти здоров'я. Народні методи лікування -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
4 вересня 2024 01:33
Книга "Рецепти здоров'я. Народні методи лікування" вражає своєю простотою і доступністю інформації. Вона є чудовим джерелом для тих, хто прагне оздоровитися за допомогою природних методів. Змістовні рецепти та поради надихають на експерименти у догляді за власним здоров'ям.
Правовласникам