Книги » Новинки » Цілющі рослинні напої
Цілющі рослинні напої
Fb2

Книга Цілющі рослинні напої Лідія Ніколайчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Цілющі рослинні напої
ISBN: 966-692-266-5
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 184
Рік видання: 2004
Формат: Електронна

Скачать Цілющі рослинні напої fb2

Короткий зміст книги Цілющі рослинні напої - Лідія Ніколайчук

У книзі подано оригінальні рецепти приготування алкогольно-рослинних напоїв для лікування гастроентерологічних, шлункових захворювань, атеросклерозу, остеохондрозу, ревматизму та ін.
Читач може скористатись рецептурою приготування фруктово-ягідних та інших соків, прохолодних напоїв з фруктів та овочів у домашніх умовах.
Пізнавальними і корисними будуть рецепти цілющих квасів, трав’яних чаїв, кави, безалкогольних аперитивів і фруктових вод тощо. На сторінці ви можете завантажити книгу Цілющі рослинні напої в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цілющі рослинні напої належить до жанру Скарбниці природи. Електронна книга автора Лідія Ніколайчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цілющі рослинні напої - Лідія Ніколайчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
4 вересня 2024 05:33
Книга "Цілющі рослинні напої" Лідії Ніколайчук є справжнім джерелом натхнення для тих, хто прагне покращити своє здоров'я природними засобами. Автор пропонує зрозумілі рецепти та корисні поради, які роблять рослинні напої доступними та приємними. Цей посібник стане в нагоді як початківцям, так і досвідченим любителям натуральної медицини.
Правовласникам