Книги » Новинки » Приватна історія
Приватна історія
Fb2

Книга Приватна історія Андрій Яницький, Грехем Стек скачать fb2

Назва: Електронна книга Приватна історія
ISBN: 9786177418626
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Приватна історія fb2

Короткий зміст книги Приватна історія - Андрій Яницький, Грехем Стек

Книжка розповідає про ключові моменти двадцяти п’яти років розвитку ПриватБанку – від 1992 до 2016 року. У її основі – сорок ексклюзивних ­інтерв’ю, архівні матеріали й відомості інсайдерів. Це перша незалежна книжка про відому українську компанію.
Перший незалежний виклад історії найбільшого українського приватного банку – Приватбанку. У його основу лягли сорок ексклюзивних інтерв’ю, архівні матеріали й відомості інсайдерів, які висвітлюють ключові моменти діяльності банку від 1992 до 2016 року. Кожний другий співрозмовник на пропозицію розповісти про Приват мінявся з лиця й пропонував зустрітися «років за тридцять» або попросту ігнорував дзвінки й листи. Багато хто погоджувався на розмову тільки на умовах анонімності. А один колишній співробітник банку зажадав уключити його в програму із захисту свідків.
Оповідь починається з ідеї колишнього комсомольця Сергія Тігіпка створити банк і закінчується націоналізацією Привату. Між цими подіями Вєрка Сердючка допомагає банку скуповувати ваучери, банкіри зустрічаються із кримськими бандитами, Павло Лазаренко отримує свою частку, зарплату видають горілкою, Приват рухає курс білоруського «зайчика», стає найтехнологічнішим в Україні й… виводить із неї гроші. На сторінці ви можете завантажити книгу Приватна історія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Приватна історія належить до жанру Історії компаній. Електронна книга автора Андрій Яницький, Грехем Стек повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Приватна історія - Андрій Яницький, Грехем Стек
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
4 вересня 2024 20:00
"Приватна історія" Андрія Яницького та Грехема Стека – це захоплююча розповідь, яка майстерно поєднує особисті переживання героїв із глобальними історичними подіями. Автори глибоко досліджують людські емоції, вірність і зраду, що робить книгу надзвичайно зворушливою. Рекомендується всім, хто цінує літературу з потужним психологічним змістом.
Правовласникам