Книги » Новинки » Філософія грошей
Філософія грошей
Fb2

Книга Філософія грошей Георг Зіммель скачать fb2

Назва: Електронна книга Філософія грошей
ISBN: 978-966-03-8866-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 667
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Філософія грошей fb2

Короткий зміст книги Філософія грошей - Георг Зіммель

У досить розлогому і змістовно розмаїтому творі «Філософія грошей» класик німецької соціології й філософії культури Ґеорґ Зимель (1858—1918) розкриває перед читачами той багатий на філософські сенси світ, в якому гроші поступово перетворюються із самого лише засобу обміну на рушія господарських відносин і навіть на визначальний чинник міжлюдських стосунків модерного суспільства. Книга стане у пригоді не лише фахівцям-науковцям, а й усім тим, хто воліє дізнатися про те, чим же насправді є гроші, що повсякчас детермінують наше життя.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Філософія грошей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Філософія грошей належить до жанру Окремі проблеми і категорії філософії. Електронна книга автора Георг Зіммель повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Філософія грошей - Георг Зіммель
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
5 вересня 2024 20:00
"Філософія грошей" Георга Зіммеля - це глибоке дослідження соціальних і культурних аспектів грошей, які змінюють наше сприйняття цінності та взаємодії. Автор вміло аналізує, як гроші формують соціальні відносини та індивідуальну ідентичність, відкриваючи нові горизонти для розуміння сучасного світу. Ця книга стане справжнім відкриттям для кожного, хто прагне заглибитися у складні взаємозв'язки між економікою і людською психологією.
Правовласникам