Книги » Новинки » Україна. Захід. Схід
Україна. Захід. Схід
Fb2

Книга Україна. Захід. Схід Андрій Тичина скачать fb2

Назва: Електронна книга Україна. Захід. Схід
ISBN: 978-966-03-8508-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 269
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Україна. Захід. Схід fb2

Короткий зміст книги Україна. Захід. Схід - Андрій Тичина

Путівник «Україна. Захід. Схід» розрахований на людей, що мешкають як у нашій країні, так і за кордоном, які люблять самостійно планувати подорожі, відкривати для себе нові маршрути і місця. З його допомогою можна освоїти до 30 захоплюючих маршрутів Західною та Східною Україною, дізнатися про цікаві місця, музеї та пам’ятки за маршрутом слідування, вибрати час туру, щоб не тільки насолодитися новими відкриттями, а й відвідати місцеві свята та фестивалі.
Автор цієї книжки за кермом машини подолав тисячі кілометрів і розповів не тільки про пам’ятки і пам’ятники, а й про стан доріг, якими туристам доведеться добиратися до мети подорожі. Крім того, автор надає докладну інформацію про музеї, готелі, місця відпочинку та розваг, що полегшує планування подорожі.
Книжка ілюстрована фотографіями автора. На сторінці ви можете завантажити книгу Україна. Захід. Схід в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Україна. Захід. Схід належить до жанру Україна. Електронна книга автора Андрій Тичина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Україна. Захід. Схід - Андрій Тичина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
6 вересня 2024 00:44
Книга "Україна. Захід. Схід" Андрія Тичини вражає глибоким аналізом культурних та соціальних особливостей українських регіонів. Автор майстерно поєднує історичні факти з особистими спостереженнями, що робить текст не тільки інформативним, але й емоційно насиченим. Це видання стане цікавою знахідкою для всіх, хто прагне зрозуміти багатогранність української ідентичності.
Правовласникам