Книги » Новинки » 1. Діти переступу
1. Діти переступу
Fb2

Книга 1. Діти переступу Наталія Савчук скачать fb2

Назва: 1. Діти переступу
ISBN: 978-966-10-5026-5
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать 1. Діти переступу fb2

Короткий зміст книги 1. Діти переступу - Наталія Савчук

Десь у глибинах пам’яті роду на тебе тисячоліттями чекав твій першосвіт, твоє Семисвіття. У ті часи на праукраїнських теренах чоловік мало що важив для богів, людськими громадами верховодили чуйні берегині та загонисті лярви, а в Дикому Степу панували птаховичі зі змієвичами та Вражеві діти, котрі зналися перевертями та лютим мервям. Але якось берегиня з любові до чоловіка замість доньки, котра мала успадкувати всю її силу, народила двійню, вділивши чулості синові. Так у Семисвіття ввійшли «діти переступу» — напівчулі напівмужні берегиничі Врода та Волошко. Рівновагу порушено. Котиться Семисвіття з теплої долоні Великої Ма як та писанка в безвість. Чи хто спинить? Чи хтось спиниться?
Наталі Савчук вдалося зазирнути у неймовірну глибочінь українського міфу й донести його до читача живим і багатобарвним, духмяним. Світ Семисвіття захопить і прихильників Дж. Р. Р. Толкіна, і шанувальників Джорджа Мартіна. Стане він також відкриттям для читачів, залюблених у живу смаковиту українську мову та міфопоетику. На сторінці ви можете завантажити книгу 1. Діти переступу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 1. Діти переступу належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Наталія Савчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 1. Діти переступу - Наталія Савчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
6 вересня 2024 14:55
"Діти переступу" Наталії Савчук вражає глибоким психологізмом та емоційною напругою. Авторка майстерно досліджує теми втрати та надії, створюючи незабутніх персонажів, з якими читач переживає всі злети й падіння. Ця книга залишає після себе тривожне, але водночас зцілювальне враження.
Правовласникам