Книги » Новинки » Покоління Z на роботі
Покоління Z на роботі
Fb2

Книга Покоління Z на роботі Іона Стіллман, Девід Стіллман скачать fb2

Назва: Електронна книга Покоління Z на роботі
ISBN: 978-617-09-5580-7
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Gen Z @ Work
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Покоління Z на роботі fb2

Короткий зміст книги Покоління Z на роботі - Іона Стіллман, Девід Стіллман

Час невпинно рухається вперед. Здавалося б, лише вчора ми вперше почули про міленіалів, а сьогодні найстарші з них уже стоять на рубежі 40-річчя і на сцену виходить новий головний персонаж — покоління Z. За розрахунками демографів, у найближчі роки люди, що народилися в 1995–2012 рр., складатимуть третину населення. Тож безумовно настав час, щоб познайомитися з поколінням Z — першим поколінням, що народилося в цифрову еру.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Покоління Z на роботі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Покоління Z на роботі належить до жанру Керування персоналом. Електронна книга автора Іона Стіллман, Девід Стіллман повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Покоління Z на роботі - Іона Стіллман, Девід Стіллман
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
6 вересня 2024 19:33
"Покоління Z на роботі" Іона та Девіда Стіллманів - це вичерпний аналіз нової генерації працівників, який допомагає зрозуміти їхні цінності, мотивації та стиль роботи. Автори майстерно поєднують дослідження з практичними порадами, що робить книгу корисною як для керівників, так і для молодих спеціалістів. Читання цієї книги відкриває нові перспективи на сучасний робочий процес і взаємодію між поколіннями.
Правовласникам