Книги » Новинки » Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків
Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків Володимир Хорунжий скачать fb2

Назва: Електронна книга Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-617-09-1921-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків - Володимир Хорунжий

Пропонований посібник укладений відповідно до програми трудового навчання для 1–4 класів загальноосвітніх навчальних закладів (авторський колектив на чолі з професором Сидоренком В. К.), затвердженої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України в 2011 році. У ньому пропонуються плани-конспекти уроків для 3 класу загальноосвітніх шкіл, розроблені за матеріалами альбома-посібника «Учусь усе робити сам. Трудове навчання. 3 клас», альбом із шаблонами до підручника В. К. Сидоренка, Н. В. Котелянець, О. В. Агєєвої. — Х. : Вид-во «Ранок», 2014 та альбома-посібника «Учусь усе робити сам. Трудове навчання. 3 клас»: альбом із шаблонами до підручника І. М. Веремійчика, В. П. Тименка. — Х. : Вид-во «Ранок», 2014. Разом із цими альбомами і «Технологічними картами з трудового навчання» посібник складає навчально-методичний комплект для 3 класу.
Урізноманітнити та збагатити уроки новими цікавими матеріалами вчителю допоможуть презентації, зібрані на електронному диску. Надані презентації допоможуть провести уроки з використанням сучасних комп’ютерних технологій, не витрачаючи багато часу на підготовку. Відомо, що створення та використання уроків-презентацій дає максимальний ефект у початковій школі.
Призначений для вчителів початкових класів, студентів вищих навчальних педагогічних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Володимир Хорунжий повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків - Володимир Хорунжий
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
7 вересня 2024 04:44
Книга "Трудове навчання. 3 клас. Розробки уроків" Володимира Хорунжого є корисним посібником для вчителів, адже містить чіткі та структуровані розробки, що допомагають ефективно організувати навчальний процес. Автор вдало поєднує теоретичні аспекти з практичними завданнями, що сприяє розвитку творчих навичок учнів. Рекомендую для використання в навчальному процесі!
Правовласникам