Книги » Новинки » Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою
Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою
Fb2

Книга Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою скачать fb2

Назва: Електронна книга Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою
ISBN: 978-617-09-1963-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою fb2

Короткий зміст книги Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою -

Орієнтовний календарний план складено відповідно до навчальних програм Міністерства освіти і науки України (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 05.08.2016 №948), рекомендованих для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою. Мета посібника — допомогти вчителеві спланувати уроки української мови, літературного читання математики, природознавства, російської мови, курсів «Основи здоров’я» та «Я у світі», інформатики, образотворчого мистецтва, трудового навчання, фізичної культури та музичного мистецтва.
Кількість годин на вивчення розділів і тем є орієнтовною, оскільки за вчителем зберігається право на її корегування з урахуванням специфіки конкретного класу і школи.
Призначено для вчителів початкової школи. На сторінці ви можете завантажити книгу Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Орієнтовний календарний план для загальноосвітніх навчальних закладів із навчанням українською мовою -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам