Книги » Новинки » Математика. 1 клас. Розробки уроків
Математика. 1 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Математика. 1 клас. Розробки уроків В. Бутрим скачать fb2

Автор: В. Бутрим
Назва: Електронна книга Математика. 1 клас. Розробки уроків
ISBN: 978–617–09–0193–4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Математика. 1 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Математика. 1 клас. Розробки уроків - В. Бутрим

Методичний посібник допоможе вчителю початкових класів у підготовці до уроків математики в 1 класі.
У посібнику міститься календарно-тематичне планування уроків математики відповідно до нової (2011 р.) програми, розробки уроків, цікавий дидактичний матеріал, авторські вірші, корисні додатки. Особлива увага приділяється завданням, що розвивають аналітичне та логічне мислення учнів.
Разом з підручником М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка «Математика. 1 клас» (К.: Генеза, 2012) та посібником А. А. Назаренко, З. М. Ольховської «Математика: Робочий зошит. 1 клас» (Х.: Ранок, 2012) розробки уроків складають повний навчально-методичний комплект.
Для вчителів початкових класів, студентів педагогічних вузів. На сторінці ви можете завантажити книгу Математика. 1 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Математика. 1 клас. Розробки уроків належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора В. Бутрим повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Математика. 1 клас. Розробки уроків - В. Бутрим
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
8 вересня 2024 10:22
Книга "Математика. 1 клас. Розробки уроків" В. Бутрим є відмінним ресурсом для вчителів початкових класів. Чіткі та структуровані уроки допомагають створити цікаве навчальне середовище для учнів, а наочні матеріали і завдання сприяють кращому засвоєнню математичних понять. Рекомендую всім, хто прагне зробити навчання математики для першокласників захоплюючим і ефективним!
Правовласникам