Книги » Новинки » Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу
Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу
Fb2

Книга Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу Анна Кравченко, Н. Бацула скачать fb2

Назва: Електронна книга Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу
ISBN: 978-617-09-0211-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу fb2

Короткий зміст книги Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу - Анна Кравченко, Н. Бацула

Пропонований посібник складено за новою навчальною програмою, відповідно до Державного стандарту початкової загальної освіти. Він є незамінним доповненням до «Букваря» М. Д. Захарійчука, В. О. Науменко.
Зошит із читання для 1 класу враховує вікові особливості молодших школярів, рівень їхньої пізнавальної діяльності. Завдання, що пропонуються учням 1 класу, викладені в доступній для їхнього розуміння формі, розвивають пізнавальну активність, допомагають розвинути увагу, пам’ять, мовлення, творчі здібності.
Цей посібник призначено для використання у професійній діяльності вчителів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів та для батьків, які прагнуть навчити дитину читати. На сторінці ви можете завантажити книгу Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу належить до жанру Українська мова. Електронна книга автора Анна Кравченко, Н. Бацула повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Букварятко. Навчальний посібник для 1 класу - Анна Кравченко, Н. Бацула
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
8 вересня 2024 12:11
"Букварятко" Анни Кравченко та Н. Бацула - це чудовий навчальний посібник для першокласників, який робить процес вивчення читання захопливим і зрозумілим. Яскраві ілюстрації та доступні завдання допомагають дітям легко засвоювати матеріал. Рекомендую батькам для розвитку навичок читання у своїх дітей!
Правовласникам