Книги » Новинки » Група "Скрябін" та друзі по сцені
Група "Скрябін" та друзі по сцені
Fb2

Книга Група "Скрябін" та друзі по сцені Ольга Кузьменко скачать fb2

Назва: Електронна книга Група "Скрябін" та друзі по сцені
ISBN: 978-617-679-299-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Група "Скрябін" та друзі по сцені fb2

Короткий зміст книги Група "Скрябін" та друзі по сцені - Ольга Кузьменко

Група Андрія Кузьменка «Скрябін» засвітилася свого часу яскравою зіркою на українському музичному просторі, пройшовши шлях від синті-попу, постпанку і техно до неоромантики та популярного року. Склад групи змінювався, єдиним постійним учасником колективу від часу його заснування і до своєї смерті залишився Кузьма Скрябін — ґуру та натхненник групи, талановитий композитор і співак, шоумен і ведучий.
У книзі зібрано світлі спогади мами Андрія Кузьменка — Ольги Михайлівни, та друзів по сцені про історію створення групи «Скрябін» і творчий шлях Кузьми-сина, Кузьми-друга, Кузьми-музиканта, який за життя став культовим виконавцем, а тексти його пісень нині цитують і називають пророчими. На сторінці ви можете завантажити книгу Група "Скрябін" та друзі по сцені в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Група "Скрябін" та друзі по сцені належить до жанру Музиканти. Електронна книга автора Ольга Кузьменко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Група "Скрябін" та друзі по сцені - Ольга Кузьменко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
8 вересня 2024 15:55
Книга Ольги Кузьменко "Група 'Скрябін' та друзі по сцені" вражає глибоким зануренням у світ української музики та емоційною розповіддю про життя та творчість Кузьми Скрябіна. Авторка майстерно передає атмосферу епохи та знайомить читача з цікавими деталями з життя артистів, що надихає та залишає теплі спогади. Це видання стане справжнім подарунком для всіх шанувальників української культури.
Правовласникам