Книги » Новинки » Ми, дороги і Кузьма
Ми, дороги і Кузьма
Fb2

Книга Ми, дороги і Кузьма Віталій Бардецький скачать fb2

Назва: Електронна книга Ми, дороги і Кузьма
ISBN: 978-966-03-7570-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Ми, дороги і Кузьма fb2

Короткий зміст книги Ми, дороги і Кузьма - Віталій Бардецький

Наприкінці 80-х завдяки збігу багатьох обставин у невеликому західноукраїнському містечку Новояворівську, розташованому на самому кордоні з Польщею, виникла справжня музична сцена. Місцеві підлітки зібрали десятки груп, грали зовсім нову музику: панк, метал, нью роментик, хіп-хоп... Згодом із усього того розмаїття з'явився "Скрябін", що врешті-решт став однією із найважливіших українських поп-груп. Шлях групи до визнання був доволі тривалим і непростим. Минулого року несподівано і трагічно не стало Кузьми.
Чому саме у Новояворівську? Якою була ціна успіху? Чому розпалась давня дружба? Друзі та близькі знайомі Андрія вирушають у спільну мандрівку, щоби пригадати, як усе було із самого початку... На сторінці ви можете завантажити книгу Ми, дороги і Кузьма в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ми, дороги і Кузьма належить до жанру Музиканти. Електронна книга автора Віталій Бардецький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ми, дороги і Кузьма - Віталій Бардецький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
14 вересня 2024 00:44
«Ми, дороги і Кузьма» Віталія Бардецького — це зворушлива книга, що поєднує в собі глибокі роздуми про життя, дороги та пам'ять. Автор майстерно передає емоції, які виникають у кожного з нас під час подорожей, а образ Кузьми стає символом любові до рідного краю. Читання цієї книги залишає тепле враження і спонукає до роздумів про власні життєві шляхи.
Правовласникам