Книги » Новинки » Дай серцю волю, заведе в неволю
Дай серцю волю, заведе в неволю
Fb2

Книга Дай серцю волю, заведе в неволю Марко Кропивницький скачать fb2

Назва: Електронна книга Дай серцю волю, заведе в неволю
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Дай серцю волю, заведе в неволю fb2

Короткий зміст книги Дай серцю волю, заведе в неволю - Марко Кропивницький

Марко Кропивницький увійшов в історію українського мистецтва як великий актор і талановитий режисер, драматург, автор популярних пісень. Він сам при нагоді створював декорації до спектаклів, захоплюючись живописом. Та особливо глибоко розкрився його талант у драматургії. Він автор десятків п'єс. Найвиразнішою ознакою його драм було гармонійне поєднання української етнографії з актуальними проблемами суспільного життя, де виразно розкривалося тяжке і водночас високодуховне народне життя.
«Дай серцеві волю, заведе у неволю» — перша п’єса М.Кропивницького, яка суттєво визначила його творчий шлях та, пройшовши тривалий і складний шлях драматургічного і сценічного удосконалення, підготувала міцний ґрунт для розвитку психологічної драми в українській літературі. На сторінці ви можете завантажити книгу Дай серцю волю, заведе в неволю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дай серцю волю, заведе в неволю належить до жанру Драма. Електронна книга автора Марко Кропивницький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дай серцю волю, заведе в неволю - Марко Кропивницький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
12 вересня 2024 16:11
Книга Марка Кропивницького "Дай серцю волю, заведе в неволю" вражає глибоким проникненням у психологію персонажів та їх внутрішні конфлікти. Автор майстерно поєднує драму і ліризм, створюючи неповторну атмосферу, що змушує замислитися над складними питаннями волі та залежності. Це твір, який залишає по собі тривалий відголос у серці читача.
Правовласникам