Книги » Новинки » Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей
Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей
Fb2

Книга Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей Світлана Казьміна, Валентина Баланова скачать fb2

Назва: Електронна книга Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей
ISBN: 978-617-00-3580-6
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей fb2

Короткий зміст книги Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей - Світлана Казьміна, Валентина Баланова

Безпека життя дітей турбує кожного. Як зробити так, щоб малюки скрізь і завжди почувалися повністю захищеними від будь-яких неприємностей? Ця книга — своєрідна пігулка для батьків від переживань за безпеку дітей.
З книги ви дізнаєтеся про те, як захистити свою дитину від викрадача в реальному житті, від педофіла — у віртуальному; як зрозуміти, що дитина готова до самостійних прогулянок і походів до школи, як навчити її розпізнавати небезпеку й уникати її; як забезпечити безпеку дітей удома, в парку, на вулиці.
Книга адресована як допитливим дітям, так і дорослим — дбайливим батькам, бабусям і дідусям. На сторінці ви можете завантажити книгу Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Світлана Казьміна, Валентина Баланова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей - Світлана Казьміна, Валентина Баланова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
8 вересня 2024 20:55
«Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей» Світлани Казьміної та Валентини Баланової — це чудовий посібник, який подає важливу інформацію про безпеку у зрозумілій та доступній формі. Книга вміло поєднує теорію з практичними порадами, що робить її корисною для читачів усіх вікових категорій. Рекомендую всім, хто хоче збільшити свої знання про особисту безпеку та безпеку своїх дітей!
Правовласникам