Книги » Новинки » Українська кухня
Українська кухня
Fb2

Книга Українська кухня Г. Єрьоменко скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська кухня
ISBN: 978–966–08–5394–2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Українська кухня fb2

Короткий зміст книги Українська кухня - Г. Єрьоменко

Якщо ваше серце холоне від слів борщ, вареники, домашні ковбаски, карасі в сметані, крученики та вергуни, то можна з упевненістю сказати, що ви один із мільйонів любителів української кухні. А значить наша книга для вас.
Описати словами все це різноманіття українських страв дуже важко, це потрібно скуштувати. Готуйте та насолоджуйтеся. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська кухня в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська кухня належить до жанру Гурманам. Електронна книга автора Г. Єрьоменко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська кухня - Г. Єрьоменко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
8 вересня 2024 22:00
Книга "Українська кухня" Г. Єрьоменко є справжнім скарбом для любителів домашньої кулінарії. Автор майстерно поєднує традиційні рецепти з сучасними інтерпретаціями, що робить її корисною як для початківців, так і для досвідчених кухарів. Чіткі інструкції та яскраві ілюстрації надихають експериментувати та відкривати нові смаки української кухні.
Правовласникам