Книги » Новинки » Кентервільський привид / The Canterville Ghost
Кентервільський привид / The Canterville Ghost
Fb2

Книга Кентервільський привид / The Canterville Ghost Оскар Уайльд скачать fb2

Назва: Електронна книга Кентервільський привид / The Canterville Ghost
ISBN: 978-966-03-3984-2
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 255
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Кентервільський привид / The Canterville Ghost fb2

Короткий зміст книги Кентервільський привид / The Canterville Ghost - Оскар Уайльд

Перед вами книжка, автор якої — aнгло-ірландський письменник, поет, драматург, есеїст, великий майстер парадоксу Оскар Вайлд (1854—1900). Усе його життя пройшло між вигадкою й реальністю, й навіть останні свої роки, коли письменник був вимушений оселитися у вигнанні після звільнення з тюрми, він провів під вигаданим ім’ям.
Роздуми про співвідношення добра, зла й краси притаманні усім творам Вайлда. Але саме казки відзначаються неймовірною фантазією, гуманістичним настроєм і водночас іронічною манерою оповіді. До книжки увійшли кілька найкращих казок письменника. На сторінці ви можете завантажити книгу Кентервільський привид / The Canterville Ghost в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кентервільський привид / The Canterville Ghost належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Оскар Уайльд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кентервільський привид / The Canterville Ghost - Оскар Уайльд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
9 вересня 2024 09:55
"Кентервільський привид" Оскара Уайльда — це дотепна і водночас глибока історія, яка поєднує елементи комедії та фентезі. Автор майстерно розкриває тему конфлікту традицій та сучасності, ставлячи персонажів у незвичні ситуації. Чарівний стиль письма Уайльда та його іронічний гумор роблять цю книгу справжнім літературним скарбом.
Правовласникам