Книги » Новинки » Кентервільський привид
Кентервільський привид
Fb2

Книга Кентервільський привид Оскар Уайльд скачать fb2

Назва: Електронна книга Кентервільський привид
ISBN: 978-966-03-8043-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Кентервільський привид fb2

Короткий зміст книги Кентервільський привид - Оскар Уайльд

Усе життя aнгло-ірландського письменника, поета, драматурга, есеїста, великого майстра парадоксу Оскара Вайлда (1854—1900) пройшло між вигадкою й реальністю, навіть своє ім`я він був змушений змінити після звільнення з тюрми. Роздуми про співвідношення добра, зла й краси притаманні усім його творам, не виключаючи казок, що увійшли до цього видання.
Кентервільський Привид – смішна і зворушлива розповідь про невдаху-примару, якого чомусь зовсім не бояться нові мешканці замку. Ба більше – вони ще й знущаються: то подушками закидають, то виставлять проти нього свого привида, то водою холодною обіллють, то новітні хімічні засоби випробують… Але виявилося, що і серед цих безпардонних американців є ангели: мила, відважна дівчина, яка не позбавлена співчуття. На сторінці ви можете завантажити книгу Кентервільський привид в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кентервільський привид належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Оскар Уайльд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кентервільський привид - Оскар Уайльд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
13 вересня 2024 01:00
"Кентервільський привид" Оскара Уайльда — це чудове поєднання гумору та філософії, яке порушує питання про природу страху та сімейні цінності. Вайльд майстерно грає з жанром, створюючи веселу і водночас зворушливу історію, що залишає після себе глибокі роздуми. Чарівні персонажі та дотепний стиль автора роблять цю книгу справжнім літературним скарбом.
Правовласникам