Книги » Новинки » 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні
10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні
Fb2

Книга 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні Олег Криштопа, Христина Бурдим скачать fb2

Назва: Електронна книга 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні
ISBN: 978-617-7411-26-9
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні fb2

Короткий зміст книги 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні - Олег Криштопа, Христина Бурдим

Де одні шукають зраду, інші знаходять можливості. Історії героїв книжки «10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні» чудово ілюструють, як можна побудувати якісний та прибутковий бізнес в наших реаліях, попри війну, спадок «совка» та інші проблеми.
Ми зібрали історії 10 компаній, розпитали керівників та працівників про побудову їхнього бізнесу — від появи ідеї до створення якісного українського продукту. На сторінці ви можете завантажити книгу 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні належить до жанру Історії компаній. Електронна книга автора Олег Криштопа, Христина Бурдим повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні - Олег Криштопа, Христина Бурдим
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
9 вересня 2024 16:33
Книга "10 успішних компаній. Нова якість підприємництва в Україні" від Олега Криштопи та Христини Бурдим вражає глибоким аналізом та захоплюючими історіями успіху, які надихають нових підприємців. Автори майстерно висвітлюють ключові фактори досягнення успіху в українському бізнес-середовищі, роблячи цю книгу не лише пізнавальною, а й практично корисною. Рекомендую всім, хто прагне розвивати свій бізнес і слідкувати за новими трендами.
Правовласникам