Книги » Новинки » Стрі-чен-ня
Стрі-чен-ня
Fb2

Книга Стрі-чен-ня Володимир Худенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Стрі-чен-ня
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 213
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Стрі-чен-ня fb2

Короткий зміст книги Стрі-чен-ня - Володимир Худенко

Повість створена у жанрі історико-містичного фентезі — це вампірська проза. Історичним тлом для книги є осада Чигирина у 1677 році. Читач зустрінеться з героями, що обстоюють людські цінності — кохання, дружбу, родинні почуття — у світі, де відбувається двобій між Світлом і Темрявою.
На читача також чекає зустріч із персонажами народної демонології — упирями, вовкулаками, потерчатами, русалками, польовиками, лісовиками. На сторінці ви можете завантажити книгу Стрі-чен-ня в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стрі-чен-ня належить до жанру Історичне фентезі. Електронна книга автора Володимир Худенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стрі-чен-ня - Володимир Худенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
9 вересня 2024 21:55
"Стрі-чен-ня" Володимира Худенка вражає глибоким проникненням у психологію персонажів та їхні внутрішні конфлікти. Автор майстерно поєднує реалістичність з елементами фантазії, створюючи захопливу атмосферу. Ця книга залишає після себе багато думок і емоцій, змушуючи замислитися над важливими питаннями життя.
Правовласникам