Книги » Новинки » Таємниця одного діаманта
Таємниця одного діаманта
Fb2

Книга Таємниця одного діаманта Юрій Логвин скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємниця одного діаманта
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 712
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Таємниця одного діаманта fb2

Короткий зміст книги Таємниця одного діаманта - Юрій Логвин

Події роману відбуваються в арабському світі наприкінці XII століття. На той час секта таємних вбивць-асасінів намагається заволодіти і матеріальними скарбами, і душами своїх послідовників, терором наводить жах і на нападників-хрестоносців, і на своїх братів мусульман.
Син багдадського сміттяра підліток Алі, наслухавшись оповідей купців про заморські дива, рушає з рідого міста, щоб поплисти в далекі світи. По дорозі він мимоволі стає свідком кривавого щлочину асасінів і, що найстрашніше, йому потрапляє до рук неоціненний скарб — синій діамант. Асасіни, зрозумівши, що діамант у хлопчика, починають за ним полювання. Алі тікає, щоразу на крок випереджаючи своїх гонителів. Під час цих втеч він потрапляє в різні краї Африки, на далекий Мадагаскар, у дивовижеу Індію — ба, навіть на Індонезійські острови. Він стає вправним моряком і досвідченим воїном… На сторінці ви можете завантажити книгу Таємниця одного діаманта в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємниця одного діаманта належить до жанру Пригодницька проза. Електронна книга автора Юрій Логвин повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємниця одного діаманта - Юрій Логвин
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
10 вересня 2024 13:11
"Таємниця одного діаманта" Юрія Логвина — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи детективу та пригоди. Автор вміло створює атмосферу загадки, залучаючи читача в світ інтриг і несподіваних поворотів сюжету. Книга залишає після себе враження та спонукає до роздумів про цінність дружби та вірності.
Правовласникам