Книги » Новинки » Про гріхи та чесноти
Про гріхи та чесноти
Fb2

Книга Про гріхи та чесноти Любомир Гузар скачать fb2

Назва: Електронна книга Про гріхи та чесноти
ISBN: 978-966-03-8339-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Про гріхи та чесноти fb2

Короткий зміст книги Про гріхи та чесноти - Любомир Гузар

Книжку про людські чесноти й пороки Блаженніший Любомир написав наприкінці свого земного буття. Він часто цікавився — як просуваються справи з підготовкою до друку, проте так і не встиг побачити її.
У легкій і доступній манері автор ділиться власним баченням рис, притаманних окремій особистості та суспільству загалом, вказує, як позбутися вад, а також як розвинути в собі те краще, дароване нам Богом, що є в кожному з нас. Книжку ілюстровано дитячими малюнками, відібраними конкурсним журі.
Розрахована на людей різного віку — усіх, хто цікавиться питаннями морально-етичного плану, проблемами людських відносин, психологією особистості та соціальною психологією. На сторінці ви можете завантажити книгу Про гріхи та чесноти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про гріхи та чесноти належить до жанру Християнство. Історія, загальні уявлення. Електронна книга автора Любомир Гузар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про гріхи та чесноти - Любомир Гузар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
10 вересня 2024 20:00
Книга "Про гріхи та чесноти" Любомира Гузара є глибоким і мудрим дослідженням моральних аспектів людського життя. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з практичними порадами, що спонукає читача замислитися над власними цінностями і виборами. Ця праця залишає по собі відчуття натхнення та прагнення до самовдосконалення.
Правовласникам