Книги » Новинки » Три хрестики Аліє
Три хрестики Аліє
Fb2

Книга Три хрестики Аліє Наталія Довгопол скачать fb2

Назва: Електронна книга Три хрестики Аліє
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 311
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Три хрестики Аліє fb2

Короткий зміст книги Три хрестики Аліє - Наталія Довгопол

Життя Аліє Ханим безтурботне та розмірене: дочка турецького намісника в Криму й колишньої полонянки з України звикла до розкошів та пестощів.
Але раптово для Аліє все змінюється після зустрічі з засудженим до страти козаком Лукашем… У руках Аліє опиняється хрестик, який дівчина обіцяє передати його матері в Київ. Обираючи між гаремом турецького хана та романтизованою в маминих розповідях Україною, Аліє наважується втекти з дому в пошуках нової долі. Які ж пригоди чекають юнку на незвіданому досі шляху?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Три хрестики Аліє в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Три хрестики Аліє належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Наталія Довгопол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Три хрестики Аліє - Наталія Довгопол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
10 вересня 2024 22:33
"Три хрестики Аліє" Наталії Довгопол — це захоплюючий роман, що майстерно поєднує емоційні переживання героїв та соціальні теми. Авторка створила яскраві образи та продемонструвала глибокий психологізм, що змушує задуматися над важливими аспектами життя. Книга залишає після себе глибокий слід і надихає на роздуми про кохання, втрати та надію.
Правовласникам